Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2020 » Травень » 13 » З 2014 року понад чотирьох тисяч українських E-резидентів відкрили 974 фірм в Естонії

Розміщення новин компаній

З 2014 року понад чотирьох тисяч українських E-резидентів відкрили 974 фірм в Естонії

З початку 2020 року міжнародні підприємці зареєстрували в Естонії онлайн 1050 компаній. Це найвищий показник першого кварталу з моменту запуску програми 1 грудня 2014 року, свідчать дані естонської програми е-Residency. Українські підприємці залишаються лідерами програми за кількістю компаній і третіми за кількістю учасників. За час існування програми 4221 український е-резидент відкрив 974 естонських фірм.

Про це повідомляє Новое Время. Бизнес.

«У багатьох країнах ввели надзвичайний стан і швидкий перехід у цифру — важлива перевага. 60% опитаних е-резидентів підтвердили, що можливість управляти бізнесом онлайн і доступ до ринків ЄС допомогли їм краще впоратися з кризою» — прокоментував глава е-Residency Отт Ваттер зростання активності е-резидентів.

У березні Естонія виділила 2 млрд євро на підтримку бізнесу в зв’язку з Covid-19. Заявку на фіндопомогу можуть подати і компанії е-резидентів, якщо відповідають вимогам проекту.

Спільнота е-Residency налічує близько 70 тис. підприємців з різних країн, які відкрили 13 тис. компаній. Майже кожна 13-а з них — заснована українцями.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 445 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz