Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2019 » Травень » 30 » Здійснити повернення податку в WeChat-гаманець за допомогою мобільного додатку TaxFree4U тепер можливо!

Розміщення новин компаній

Здійснити повернення податку в WeChat-гаманець за допомогою мобільного додатку TaxFree4U тепер можливо!

Інноваційний мобільний додаток TaxFree4U та найбільша китайська платформа мобільних платежів WeChatPay об’єдналися, щоб забезпечити безперебійне повернення грошових коштів з покупок у Європі для китайських мандрівників за допомогою сервісу TaxFree4U.

За даними iResearch в 2018 році, кількість мобільних платежів в Китаї досягла позначки 7,5 трильйонів доларів, що зробило цю країну найбільшим ринком мобільних платежів у світі. В результаті платформа WeChat Pay і сервіс TaxFree4U запустили співпрацю, щоб китайські туристи, які виїжджають з Франції, Італії, Іспанії та Німеччини, змогли повернути частину податку з покупок на свій WeChat гаманець.

Виснажливий процес повернення податків в аеропортах і довгострокове очікування отримання повернення TAXFREE за покупки, зроблені під час закордонних поїздок, для китайських туристів уйдуть у минуле. Як тільки форми повернення будуть роздруковані та завалідовані у офіцера митної служби, користувачі сервісу TaxFree4U зможуть отримати повернення в юанях і відразу ж вивести їх на свій гаманець WeChat через вищезгаданий мобільний додаток.

Унікальними перевагами сервісу TaxFree4U є: простий і швидкий процес підтвердження декларації і найвищий % повернення ПДВ. Використовуючи TaxFree4U, ви отримаєте суму повернення ПДВ на 2% більше у порівнянні з іншими операторами.

Про TaxFree4U.

Мобільний додаток TaxFree4U є інструментом, який допомагає клієнтові повернути ПДВ з покупок за допомогою простої інструкції:

1) завантаження фотографій чеків в додаток,
2) отримання заповненої форми повернення ПДВ,
3) проставлення печатки на формі у митного офіцера
4) відправка форми з печаткою разом з оригіналами чеків у головний офіс TaxFree4U.

Користувачі можуть зареєструватися онлайн і почати додавати чеки відразу після покупок. Протягом декількох годин (в залежності від часу відправлення клієнта) сервіс TaxFree4U генерує форму, яка не обкладається податком і повинна бути підтверджена співробітником на митниці в аеропорті.

TaxFree4U тепер доступний в таких магазинах: iTunes, GooglePlay, shouji.baidu, vivo.com.cn, pp.cn, wandoujia.com, lenovomm.com і anzhi.com. Компанія працює над поширенням додатка у популярних китайських магазинах для зручності споживачів.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 400 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz