Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2022 » Січень » 5 » 10 кращих подарунків на День всіх закоханих

Розміщення новин компаній

10 кращих подарунків на День всіх закоханих

Поздоровлення близьких і улюблених людей, разом з якими ви разом в горі і в радості, – прекрасна можливість нагадати про те, як сильно ви їх кохаэте і цінуєте. Особливо, якщо це подарунок на Валентина.

Окрім традиційних сердечок і листівок, існує безліч способів інакше виразити свою любов і захоплення. Це - незвичайні дарунки, відповідні самим різним темпам і ритмам життя: будь то релакс в СПА-центрі або ж політ на повітряній кулі.

Якщо цього року ви плануєте зробити щось екстравагантне, ми пропонуємо вам декілька ідей для втілення найнесподіваніших задумів.

1.     День турботи про себе

Ви можете подарувати коханій людині день в СПА-салоні, центрі краси, або ж відправитися туди разом!

2.     Повітряні пригоди

Хочете романтики? Це – політ на літаку!
Хочете адреналіну? Це -  спільний стрибок з парашутом!

3.     Оригінальний майстер-клас

Гончарна справа, складання коктейлів, гра на фртепіано або дайвинг – вчитися ніколи не пізно! Особливо, якщо ви робите це удвох. 

4.     Каток

Вечір на катку не забудеться ніколи! Смішні і забавні моменти, оригінальні фотографії, а потім – ароматна кава з кардамоном за столиком для двох.

5.     Фотосесія

Попозувати перед камерою в самих різних образах, костюмах і макіяжі! Та це мрія будь-якої дівчини!

А якщо ви зробите це удвох, то можна вважати, що День всіх закоханих цього року назавжди залишиться у вашій пам'яті.

6.     Прогулянка

Прогулянка удвох в засніженому лісі або ж спільний урок кінної їзди в критому манежі – можливо все! Адже головне, що ви разом!

7.     Поїздка

Збудите в собі організаторські здібності і сплануйте коротеньку поїздку за місто в невеликій живописний готель. Або ж на джипинг до Карпат! 

8.     Спогади

Не полінуєтеся і зробіть листівку-колаж уручну: наклейте фотографії минулого року, придумайте смішні підписи до них і – признайтеся в коханні! 

9.  Шеф-кухар 

Переверште себе: власноручно створіть кулінарний шедевр або тематичний десерт – можливо, ви відкриєтеся для своєї половинки з іншого боку!

10. Вино і кіно

Можливе, для вас вечір, проведений разом за переглядом улюбленого фільму, з келихом вина і під пледом з коханою людиною – кращий подарунок? Ми вас не відмовлятимемо!

Який би незвичайний подарунок ви не вирішили зробити один одному на День святого Валентина – адреналин або релакс - фабрика запальніх, яскравих і екстравагнтних емоцій «ТВОЄ» (tvoeshop.com) допоможе втілити ваші задумки і ідеї в реальність!

________________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1401 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz