Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медіаринок, pr і реклама » 2007 » Серпень » 15 » Іванна Коберник стала шеф-редактором «Свободи слова»

Розміщення новин компаній

Іванна Коберник стала шеф-редактором «Свободи слова»

Шеф-редактором інтерактивного ток-шоу «Свобода слова» стала Іванна Коберник, ведуча інформаційної програми «Факти» на ICTV.

Своє рішення стати вагомою частиною команди «Свободи слова» Іванна Коберник пояснила прагненням змін і зростання у професійному житті: «Творча група програми шукала шеф-редактора, а я — можливість поставити перед собою нові цілі. Від початку я навіть планувала задля «Свободи слова» припинити свою роботу у новинах. Зваживши свої сили після першого випуску ток-шоу 10 серпня, і відчуваючи бажання керівництва зберегти мене в ефірі, вирішила, що зможу суміщати ці посади. Однак, вестиму тільки ефіри «Фактів» о 18:45 у будні дні, окрім п'ятниці».

Як зазначила Іванна Коберник, планується налагодити більш тісну співпрацю проектів «Свобода слова» і «Факти». Мова йде не тільки про формальні анонси випусків ток-шоу, а й про поглиблені репортажі з тем, що обговорюватимуться в програмі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
http://reklamaster.com | Прочитано: 1936 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz