Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2020 » Лютий » 3 » 22 роки компанії Publicity Creating

Розміщення новин компаній

22 роки компанії Publicity Creating

21 січня 2020 виповнилося 22 роки з початку діяльності компанії стратегічних комунікацій «Publicity Creating» на українському ринку PR. За цей час клієнтами PR агентства стали понад 700 компаній практично з усіх напрямків бізнесу - IT, будівництво і нерухомість, агробізнес, продукти харчування, промисловість, медицина і фармацевтика, ритейл, фінанси, послуги, автомобільний ринок, а також недержавні, культурні та громадські організації .

Серед клієнтів Publicity Creating - українські виробники і зарубіжні представництва, інжинірингові компанії та мережі магазинів, оператори ринку В2С і В2В, локальні і міжнародні бренди, для яких за 22 роки було реалізовано більше 1800 проектів. В рамках комплексних проектів, проведено сотні заходів, піар-кампаній в ЗМІ, прес-конференцій та прес-турів, написано тисячі прес-релізів і статей. Понад 70% клієнтів працювали з «Паблісіті Кріейтінг» більше 3 років, і при цьому багато хто з них 5, 7, 10 і навіть більше 15 років поспіль.

Сьогодні Publicity Creating продовжує працювати, використовуючи весь свій досвід, розробляючи стратегії, інформаційні моделі, програми лояльності, здійснюючи професійних консалтинг ТОП-менеджменту, впроваджуючи комплексні програми просування для різних клієнтів для різних цільових аудиторій.

«Відмінність нашого агентства від інших полягає в стратегічному підході до PR і в унікальному поєднанні: великий досвід з одного боку, інновації - з іншого. Робота агентства, як і раніше, націлена на отримання максимального маркетингового результату для клієнта », - зазначив Валерій Курейко, директор Publicity Creating.

На 2020 року компанією Publicity Creating запланований ряд заходів з інформування цільової аудиторії про ситуацію на ринку PR і ефективних технологіях просування.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 378 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz