Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2020 » Березень » 16 » Без рутини: як юристові зекономити час і гроші на аналізі судової практики

Розміщення новин компаній

Без рутини: як юристові зекономити час і гроші на аналізі судової практики

Українські юристи й адвокати засвідчують, що на пошук та аналіз судової практики витрачають щонайменше 2–3 години на день. Утім завдяки IT-технологіям і новій вітчизняній розробці – системі Pravosud (https://pravosud.com.ua) – правник може звільнити час для інших, більш пріоритетних робочих завдань. Лише декілька кліків мишкою, прості налаштування – і вся потрібна юридична інформація у вас перед очима. І це не наукова фантастика, а реально діючий інструмент, яким ви можете скористатись уже сьогодні.

Життя сучасного юриста – це справжній цейтнот: день розписаний чи не похвилинно, а постійні ділові зустрічі й тривалі судові засідання відбирають останні сили. Та й в офісі не відпочинеш: чекає чимало паперової тяганини – формулювання скарг, позовних заяв, претензій тощо. Іноді робота над ними триває до пізнього вечора, а подекуди навіть на вихідних. Родина та близькі потребують уваги, а часу на них просто немає. Знайома ситуація?

А якщо довіритись ІТ-технологіям і перекласти частину своєї рутинної роботи на комп`ютерні програми? Звучить непогано, чи не так?

Саме керуючись цією, на перший погляд, простою ідеєю, українські розробники та юристи об`єднались і створили новий, сучасний інструмент пошуку судової практики Pravosud. Відтепер кожен юрист може шукати документи без витрат зайвого часу. Більше не потрібно годинами відслідковувати інформацію у відкритих реєстрах чи у трьох-п`яти платних програмах одночасно, копирсатися в складних налаштуваннях, гаяти час на вивчення всіх програм та інструкцій до них. Відтепер потрібен один, лише один професійний додаток – Pravosud. Просто завантажте програму, вкажіть у ній запит, за потреби використайте один або декілька фільтрів (налаштувань) і за декілька секунд отримайте релевантний результат пошуку.

Дуже корисним для правника є те, що модуль пошуку Pravosud використовує сучасні алгоритми, тож миттєво знаходить лише потрібну інформацію (релевантні судові рішення). Можна не лише відслідкувати справи за номером чи кодом ЄДРПОУ, як в інших системах, а й налаштувати параметри моніторингу за власним бажанням, простежити практику по конкретному судді чи суду, обрати певний тип документів або резолютивну частину. Крім цього, можна стежити за появою документів з певним словосполученням чи назвою сторони.

Для покращення точності пошуку застосовано машинне навчання. На практиці це означає, що можна як шукати інформацію за точним збігом пошукової фрази, так і робити гнучкий пошук, який оцінює релевантність документів. Отримавши результат пошуку, користувач бачить ключову інформацію по кожній справі, включаючи результат розгляду та статус документа. У спеціальній картці можна віддразу передивитися всю історію справи, переглянути будь-яке рішення, з`ясувати дату ухвали у справі тощо. До того ж, у картці відразу видно – чинне це рішення, скасоване чи змінене. У результаті це ще більше прискорює процес пошуку й дає змогу швидко вирішити, чи корисний цей документ для подальшої роботи. Можна миттєво переглянути резолютивну частину без відкривання самого документа або передивитися його в повному обсязі, а також зберегти, роздрукувати, переслати колегам чи клієнтові. А корисне юристу судове рішення можна зберегти у власну добірку рішень.

Серед опцій, які пропонує Pravosud, є, дійсно, не пересічні – це первинна судова аналітика документів, причому інформацію користувач отримує у вигляді графіків. Приміром, хочете отримати більше інформації про суддю, що виніс/винесла конкретне рішення у справі? Pravosud також надає таку можливість. При перегляді документа можна перейти до статистики по судді, який виніс це рішення (для цього просто потрібно натиснути на його прізвище в картці документа), й отримати розгорнутий інтерактивний графік з інформацією. Так можна побачити рішення, які приймає суддя, графік його роботи тощо. Ця інформація допоможе правникові ретельніше формувати стратегію захисту в суді та бути мінімум на крок попереду опонентів.

Та й це ще не все. Крім аналітики, PravoSud містить модуль, який дозволяє виявити інформацію про минулі та поточні судові справи, виконавчі провадження, а також провадження у справах про банкрутство. Це дає змогу виявити показники, що можуть вплинути на обрану вами судову стратегію. Інформація згрупована по роках і по справах, тож користувач отримує не перелік документів, а перелік справ, кліком на які можна відкрити відповідні документи. У такий спосіб правник значно заощаджує час на аналіз інформації. Разом з тим, будь-яку юридичну особу або ФОП можна поставити на цілодобовий моніторинг одним кліком мишки в програмі. У цьому випадку користувач може миттєво отримувати на смартфон інформацію про будь-які зміни в державних реєстрах щодо зазначених осіб.

Не гайте часу, спробуйте переваги Pravosud уже сьогодні та переконайтесь: цей інструмент, дійсно, збереже левову частину ваших нервів і розвантажить робочий графік.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 585 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz