Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2017 » Травень » 18 » Бош Груп і Кюне + Нагель Польща продовжують розширювати партнерство

Розміщення новин компаній

Бош Груп і Кюне + Нагель Польща продовжують розширювати партнерство

Познань (Польща), квітень 2017 року — компанія Кюне + Нагель Польща підписала новий договір по управлінню контрактною логістикою з компанією Бош Термотехніка.

Бош Термотехніка – ведучий світовий виробник обігрівачів і водонагрівачів, які продаються під брендами Junkers, Bosch і Buderus. Кюне + Нагель поєднає три польські склади компанії і запаси, які знаходяться в Німеччині, в межах одного об’єкту. Він буде розташований в Пйотркув Трибунальському (центральна Польща). Об’єкт буде розподільчим центром готової продукції і запасних частин в Польщі. Щоб забезпечити оптимальну роботу ланцюжка поставок, Кюне + Нагель надасть складські площі. Вони забезпечать специфічні умови зберігання обігрівальної та водонагрівальної техніки. Злагоджена робота в рамках існуючої логістичної бази Кюне + Нагель в м. Пйотркув дозволить управляти складською діяльністю з поправкою на її динаміку в залежності від сезонного попиту на товари Бош Термотехніки. Договір також включає надання послуг по забору і упаковці, контролю якості, управлінню вхідними потоками товарів від постачальників, підготовці замовлень, плануванню і установці обладнання для спостереження і вимірювань.

Кюне + Нагель надає підтримку компанії Бош в Польщі з 1992 року. Як постачальник логістичних послуг, ми забезпечуємо роботу розподільчого центру підрозділів Бош по поставкам автоматичного інструменту і післяпродажного обслуговування автомобілів в м. Вроцлав і розподільчого центру маркетингових матеріалів у Варшаві.

«Ми з великим задоволенням відкриваємо нову главу нашого тривалого співробітництва з Бош. Новий договір, який ми підписали з Бош Термотехніка, зміцнить існуюче між нами партнерство по всьому світу і зокрема в Польщі, де ми вже забезпечуємо роботу декількох об’єктів компанії. Це підкреслить нашу увагу до клієнтів і співвідноситься з нашою стратегією по створенню галузевих рішень, які пристосовані до вимог замовника», - заявив Інго Голдхаммер (Ingo Goldhammer), керуючий директор польського підрозділу Кюне + Нагель.

«Кюне + Нагель - цінний партнер Бош, якому ми довіряємо і який пропонує сучасні складські послуги вищого класу. Я радий, що вдалося розширити наше співробітництво, включивши в нього і підрозділ Бош Термотехніка. Це дозволить нам оптимізувати дистрибуцію, а також модернізувати процеси збереження товарів», - заявив Криштоф Цеменга, генеральний директор підрозділу Бош Термотехніка в Польщі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 656 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz