Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2018 » Вересень » 5 » CWT розширює глобальне партнерство з Amadeus

Розміщення новин компаній

CWT розширює глобальне партнерство з Amadeus

Amadeus оголосив про оновлення і розширення партнерства з Carlson Wagonlit Travel (CWT) з надання новітніх інноваційних технологій.

У рамках угоди тревел-консультанти CWT по всьому світу зможуть отримати доступ до величезного контенту в Amadeus Travel Platform та інших технологій, включаючи Amadeus Selling Platform Connect. Комбінація контенту і різних інструментів дозволить консультантам CWT легко й ефективно надавати мандрівникам більш якісні та персоналізовані послуги.

Вінc Чіріко (Vince Chirico), старший віце-президент з роботи з технологічними партнерами в CWT, зазначає:

«Ми раді розширенню партнерства з Amadeus, яке є частиною нашої стратегії CWT 3.0. Співпраця з Amadeus допоможе спростити нашу операційну інфраструктуру, зробити можливими спільні інновації і прискорити наше глобальне зростання, що триває».

Ключовим компонентом стратегії CWT під назвою “CWT 3.0” є оптимізація платформ і процесів компанії, щоб стати більш ефективними і в кінцевому підсумку забезпечувати мандрівникам найкращий тревел-досвід. Впровадження новітніх технологій від Amadeus підтримуватиме CWT у реалізації цієї стратегії.

Раджив Раджіан (Rajiv Rajian), виконавчий віце-президент Amadeus з сегмента Business Travel, прокоментував:
«Сучасні мандрівники цінують консистентність, прозорість і можливість вибору, і технології — це ключ до задоволення цих потреб. Ми раді розширенню нашого довгострокового партнерства з CWT і готові забезпечити цю компанію провідними технологіями та багатим контентом для задоволення потреб бізнес-мандрівників сьогодні та в майбутньому».

Нещодавно компанія CWT приєдналася до програми Amadeus NDC-X.
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 519 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz