Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2014 » Грудень » 5 » День Щастя у МакДональдз зібрав більше 4,6 млн грн для допомоги дітям

Розміщення новин компаній

День Щастя у МакДональдз зібрав більше 4,6 млн грн для допомоги дітям

За підсумками 13-ї щорічної благодійної програми «День Щастя в МакДональдз» було зібрано понад 4,6 млн грн. Кошти будуть спрямовані на придбання спеціалізованого автомобіля швидкої кардіологічної допомоги для дітей з вадами серця.

Програма традиційно проходила у закладах МакДональдз в Україні з 1 по 30 листопада 2014 року. Кожен, хто придбав спеціальні листівки-«долоньки», браслети, дитячі книги «Книжка-з'їжка» та «Кулінарний щоденник», а 9 листопада 2014 року – картоплю фрі, долучився до благодійної програми «День Щастя». Взяти участь у програмі можна було також, зробивши благодійний внесок через сайт http://happyday.mcdonalds.ua або платіжні термінали Ощадбанку. Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання спеціалізованого автомобіля швидкої кардіологічної допомоги для транспортування дітей з вадами серця до кардіоцентру.

«Компанія МакДональдз допомагає дитячим лікарням вже 13-й рік поспіль. Цього року нам вдалося зібрати понад 4,6 млн грн. Дякую кожному, хто підтримав «День Щастя». Разом ми робимо дійсно добру справу і можемо допомогти ще більшій кількості дітей, які цього потребують», – прокоментував генеральний директор МакДональдз в Україні Гжегож Хмелярський.

В рамках програми представники Всеукраїнської молодіжної громадської організації «АЙСЕК в Україні» щороку відвідують лікарні, які отримали обладнання, аби переконатись у ефективності його використання. Цього року волонтери відвідали 14 лікарень у 11 містах: Київ, Запоріжжя, Кривий Ріг, Львів, Одеса, Суми, Бориспіль, Дніпропетровськ, Харків, Житомир, Вінниця, та на особистих зустрічах з лікарями та оглядових екскурсіях в лікарнях упевнились, що все заявлене обладнання було передане в лікарні і ефективно використовується на безоплатній для пацієнтів основі.

Акція «День Щастя в МакДональдз» проводиться в Україні з 2002 року. За роки проведення акції було зібрано близько 23,6 млн грн та придбано обладнання для понад 50 дитячих лікарень у 28 містах України.

Цього року партнерами акції виступили АТ Ощадбанк, видавництво Глоубері Букс, а також медіа партнери: телеканал «1+1», «Единственная», «Отдохни», «Наше радио».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1879 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz