Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2021 » Жовтень » 4 » Донорський рух Parallel набирає обертів

Розміщення новин компаній

Донорський рух Parallel набирає обертів

Компанія PARALLEL приділяє увагу не тільки своєму розвитку, а й активно впроваджує в життя соціальні ініціативи своїх робітників.

Останнім часом багато людей звертаються до нас з проханням здати кров для їх рідних, які опинилися у скрутній ситуації. Ми вважаємо, що чужої біди не буває! Тому, наші працівники завжди готові допомогти. Вони не дають обіцянок, вони діють швидко і вчасно.

Так, у вересні донорський рух підтримали не тільки співробітники офісу, але й працівники АЗК.
Донори PARALLEL адресно здали кров для хворих, які екстренно її потребували, а також поповнили Банк крові Запорізької обласної клінічної лікарні.

«Добрі справи завжди об’єднують. Ми пишаємося нашою командою! Донори - справжні рятівники та герої сьогодення! Компанія PARALLEL і надалі створюватиме комфортні умови для підтримки донорського руху в Україні та заохочуватиме нових учасників до цієї шляхетної справи», - заявив генеральний директор PARALLEL Андрій Олександрович Собко.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 590 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz