Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2014 » Лютий » 18 » Довідка про відсутність заборгованості - через Internet

Розміщення новин компаній

Довідка про відсутність заборгованості - через Internet

Набрав чинності новий Порядок видачі довідки про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів.

Документ затверджений наказом Міністерства доходів та зборів України від 10 жовтня 2013р. № 567.

Відповідно до Порядку довідка може бути видана як у паперовому, так і в електронному вигляді. Вона видається безкоштовно на підставі заяви платника відповідними органами Мін доходів за встановленою формою за основним місцем обліку платника податків, який звертається за наданням послуги.

Заява платника має містити обов’язкове посилання на відповідний нормативно-правовий акт, що передбачає надання довідки, та зазначення найменування підприємства (установи, організації), куди довідку буде подано платником податків.
За наявності податкового боргу органом доходів і зборів платнику податків надсилається лист із вмотивованою відмовою щодо видачі довідки.

Строк видачі довідки або направлення відмови – п’ять робочих днів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1135 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz