Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2020 » Лютий » 28 » ДТЕК ВДЕ інвестував 10 млн грн у розвиток громад Запорізької області

Розміщення новин компаній

ДТЕК ВДЕ інвестував 10 млн грн у розвиток громад Запорізької області

ДТЕК ВДЕ в 2019 році профінансував 26 соціальних проєктів в Запорізькій області. Це дозволило громадам, на територіях яких розташовані вітрові електростанції компанії, модернізувати інфраструктуру і покращити умови життя людей.

Серед найбільш вагомих проєктів у рамках соціального партнерства:

● забезпечення комп’ютерним та медичним обладнанням Приморської районної лікарні;
● капітальний ремонт сільського клубу в с.Райнівка Приморського району;
● капітальний ремонт водопроводу на вул. Шкільній в м. Приморськ;
● підтримка 17 проектів в рамках конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками». Одним з таких проєктів, який отримав найбільшу підтримку за підсумками голосування, став сучасний скеледром в Приморській школі. Тепер на ньому зможуть тренуватися 2 000 людей.

На території Запорізької області розташовані три вітростанції компанії: Ботієвська, Приморська та Орлівська. ДТЕК, як соціально відповідальний бізнес, зацікавлений у сталому розвитку територій і підтримує проекти, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності регіонів, підвищення якості життя в містах і населених пунктах.

«Ми прагнемо бути надійним партнером для наших громад не словом, а ділом. У 2020 році ми продовжимо інвестувати в розвиток інфраструктури. ДТЕК ВДЕ фінансово підтримає реалізацію проєктів в рамках затверджених програм розвитку громад та збільшить інвестиції в конкурс міні-грантів «Громада своїми руками», щоб жителі могли самі ініціювати важливі для них проєкти», - зазначив виконавчий директор ДТЕК ВДЕ Антон Мішин.

Всього у 2019 році компанія профінансувала 42 соціальних проєкти в Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях на загальну суму 19,5 млн грн. Зокрема, на проєкти розвитку соціально-значущої інфраструктури ДТЕК ВДЕ виділив 12,3 млн грн, на підвищення енергоефективності - 4,6 млн грн, у сферу охорони здоров’я та міні-гранти – 2,6 млн грн.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 381 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz