Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2020 » Лютий » 20 » Ericsson представляє ШІ-рішення для економії енергії та витрат операторів

Розміщення новин компаній

Ericsson представляє ШІ-рішення для економії енергії та витрат операторів

Компанія Ericsson (NASDAQ: ERIC) представила нове рішення для мобільних операторів — Energy Infrastructure Operations, яке за допомогою технологій ШІ й передових розробок у сфері аналізу даних оптимізує енергоспоживання всієї мережевої інфраструктури.

У новому рішенні застосовується передова бізнес-модель, яка формує можливості для економії операційних і капітальних витрат (OPEX і CAPEX) з одночасним зниженням викидів вуглекислого газу в атмосферу й забезпеченням максимальної доступності базових станцій. Максимальна економія енергії досягається в радіомережі, при цьому також знижуються видатки на обслуговування інфраструктури за рахунок скорочення кількості візитів на майданчики.

Розгортання Energy Infrastructure Operations дозволяє досягти*:

• зменшення OPEX приблизно на 15 %;
• скорочення кількості візитів на майданчики приблизно на 15 %;
• зниження кількості збоїв, пов’язаних з проблемами подачі електроенергії, на 30 %.

Ericsson Infrastructure Operations інтегровано з Ericsson Operations Engine — рішенням на базі технологій ШІ й аналізу даних, призначеного для надання послуг з інтелектуального керування мережею.

Рішення Energy Infrastructure Operations пройшло тестові випробування в мережах операторів, з якими Ericsson співпрацює в Європі, Азії, на Близькому Сході й у Латинській Америці, і наразі запущене в комерційну експлуатацію в мережі Telenor у М’янмі.

Наразі частка витрат на енергію становить 20–40 % від річного показника OPEX кожного сайту. За даними звіту Ericsson про використання технологій ШІ, скорочення OPEX є одним із пріоритетних завдань операторів.

* Приблизні оцінки. Реальні показники економії залежать від конкретних видатків і поточної ефективності.
***


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 357 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz