Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2017 » Травень » 1 » EVA стала лідером рейтингу «Репутаційні активісти»

Розміщення новин компаній

EVA стала лідером рейтингу «Репутаційні активісти»

У квітні відбулася церемонія нагородження III всеукраїнського рейтингу «Репутаційні активісти». Лінія магазинів EVA була визнана компанією з найкращим управлінням репутацією у номінації «Рітейл-дрогері».

Всього в рейтингу беруть участь 376 компаній з різних галузей бізнесу. Досягнення компаній оцінювали понад 80 експертів методом закритого голосування за загальними рейтингами: «Репутаційна стабільність», «Медійна активність», «Інноваційний підхід», «Іміджевий капітал КСВ», «Антикриза року» і за галузевими сегментами, серед яких – «Рітейл-дрогері».

«Учасники рейтингу – це не просто компанії з абстрактно високою репутацією. Це компанії, які прийшли на свій ринок всерйоз і надовго, мають прогресуючих ТОП-менеджерів і PR-фахівців », - стверджують організатори «Репутаційних активістів».

Анна Гришина, маркетинг директор Лінії магазинів EVA прокоментувала:
«Все, що ми робимо, - створюємо проекти, розвиваємо асортимент і акційні пропозиції, впроваджуємо нові рішення – призначено для наших покупців – жінок. Ми прагнемо зробити догляд за собою, турботу про сім'ю та домашній затишок легкими і приємними. Ми працюємо з хорошими фахівцями, надійними постачальниками і партнерами, створюємо продукти ВТМ, активно інформуємо про це. У сукупності все це дозволяє формувати нашу репутацію на високому рівні».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 748 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz