Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2017 » Травень » 5 » ФІНАЛУ «ЄВРОБАЧЕННЯ» ПЕРЕДУВАТИМЕ АРТ-ВИБУХ В АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ»

Розміщення новин компаній

ФІНАЛУ «ЄВРОБАЧЕННЯ» ПЕРЕДУВАТИМЕ АРТ-ВИБУХ В АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ»

10 травня, у середу, в зоні Duty Free Міжнародного аеропорту «Бориспіль» відбудеться фінальний урочистий захід з нагоди «Євробачення-2017». На гостей та пасажирів чекає свято мистецтва та креативу, а в Прем’єр VIP-залі «відчинить двері» справжня бібліотека.

Святкову подію, яка розпочнеться о 17:30, ознаменує відкриття одразу двох виставок. Фонд «Артанія» подарує пасажирам знайомство з художніми роботами серії «Куточки України» видатного українського графіка Юрія Хіміча. У свою чергу, «Укрпошта» спільно з Національним художнім музеєм України відкриє експозицію поштових скриньок в рамках арт-проекту «Пошта добра».

Завдяки ініціативам організаторів заходу пасажири «Борисполя» зможуть як поглянути на Україну очима визнаного митця, так і оцінити творчі знахідки сучасних дизайнерів. До речі, креативні скриньки від «Укрпошти» будуть у «Борисполі» не просто для краси. «Пошта добра» подарує пасажирам можливість надсилати безкоштовні листівки рідним та близьким по всьому світу прямо із зони Duty Free «Борисполя».

У рамках культурної події відкриття бібліотеки у Прем’єр VIP-залі стане спеціальним подарунком для книголюбів. Постійно розширюючи комплекс ексклюзивних послуг для VIP-пасажирів, аеропорт не міг не врахувати очікування відповідної категорії пасажирів. Відкриття бібліотеки - справжня подія для «Борисполя», яку символічно приурочили до європейського культурного свята.

Урочистий захід аеропорту «Бориспіль» покликаний допомогти іноземним гостям краще ознайомитися з культурними традиціями України. Свято українських графіків передасть естафету головній події місяця – Фіналу «Евробачення-2017». Аеропорт «Бориспіль» запрошує зустрічати її творчо та вишукано.

Урочиста подія відбудеться 10 травня 2017 року в зоні Duty Free терміналу D (9 гейт). Початок о 17:30. Збір гостей о 17:00 біля центральної авіадовідки на 3-му поверсі терміналу D.

Для пропуску до режимної зони гостям необхідно мати з собою паспорт або посвідчення особи, яке його замінює.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 874 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz