Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2019 » Лютий » 3 » Івано-Франківськ впроваджує безконтактну систему оплати проїзду в муніципальному транспорті від Visa та Ощадбанку

Розміщення новин компаній

Івано-Франківськ впроваджує безконтактну систему оплати проїзду в муніципальному транспорті від Visa та Ощадбанку

Visa та Ощадбанк продовжують розвиток інноваційної платіжної інфраструктури для громадського транспорту в регіонах України.

Завдяки спільному платіжному рішенню від партнерів відтепер і пасажири муніципального транспорту Івано-Франківська отримали змогу сплачувати за проїзд безконтактною платіжною карткою чи будь-яким NFC-пристроєм з функцією безконтактних платежів, зокрема смартфоном з Apple Pay чи G Pay.

Спочатку можливість оплачувати проїзд всіма безконтактними платіжними засобами будь-якого банку України та світу буде забезпечено на тролейбусах виробництва Graf&Stift, де мобільні термінали будуть розташовані біля водія. Найближчим часом термінали та стаціонарні валідатори з'являться в інших транспортних засобах КП «Електроавтотранс». Для здійснення оплати пасажирам достатньо торкнутися валідатора безконтактною платіжною карткою або NFC-пристроєм.

Крім підвищення комфорту пасажирів, спрощення обліку виручки, уможливлення планування маршрутів відповідно до потреб пасажирів, такий спосіб оплати також підвищує безпеку руху, адже водію не потрібно відволікатись на приймання готівки та видачу решти під час руху транспорту.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 460 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz