Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2021 » Жовтень » 26 » Як провести час у Львові в холодну погоду?

Розміщення новин компаній

Як провести час у Львові в холодну погоду?

Західна українська перлина – одне з кращих місць, де провести вихідні. Але що робити, якщо не вгадали з погодою? Перш за все не варто засмучуватися, місто чарівне завжди: якщо правильно продумати дозвілля, і в дощ, і в сніг ви полюбите Львів. Що відвідати і де відпочити? Про це ми й поговоримо далі в статті.

Що подивитися?


Приїхали з планами гуляти європейськими вуличками та оглядати визначні пам'ятки, але примхлива погода вирішила інакше. Не біда. Ми підкажемо, що робити у Львові, коли за бортом не найкращі умови для прогулянок.


Пройтися музеями. Нестачі в таких закладах тут немає, більша частина з них під дахом, отже можна не звертати уваги на негоду. На вас чекають аптека-музей, Будинок Франка, історичний і національний Шептицького, "Львоварня", музеї етнографії та художнього промислу, скла, історії релігії, скульптури Пінзеля та інші.

Читать дальше ...
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 828 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz