Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2021 » Липень » 16 » Як вибрати корм для птахів?

Розміщення новин компаній

Як вибрати корм для птахів?

Як і людині, пташечці потрібен повноцінний раціон, із якого вона має отримувати всі потрібні їй поживні речовини і мікроелементи. Тоді вона буде жвава, радісна, охоче з вами гратиметься, спілкуватиметься, співатиме і матиме гарне яскраве пір’я.

Особливості вибору корму для птаха і годування


У природі папужки їдять зерно, овочі, фрукти, горіхи і трави. З них вони отримують потрібний їм запас поживних речовин, вітамінів і мінералів. Нині вітчизняні та зарубіжні виробники пропонують величезний вибір кормів для птахів - крупних, середніх і дрібних.

Розмаїття кормів, і чому ціна така різна?

Як правило, корм складає зернова суміш із проса різних видів, льону, соняшникового насіння, вівса. Також до його складу можуть входити інші види зерен (наприклад, рапс, нут, гречка тощо), горішки (найчастіше арахіс), сублімовані шматочки овочів (морква), фруктів (яблука), ягід (виноград, горобина), сушені трави, подрібнені ракушки тощо. Чим розмаїтіший склад корму, тим повнішим є розмаїття різних поживних речовин, мікроелементів і вітамінів, і тим більш повний раціон матиме ваш папужка.

Читать дальше...
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 459 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz