Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2020 » Червень » 25 » JYSK відкриє 7 нових магазинів в Україні

Розміщення новин компаній

JYSK відкриє 7 нових магазинів в Україні

Датська мережу магазинів меблів і товарів для дому JYSK анонсувала відкриття відразу 7 нових торгових точок в Україні. Магазини відкриють в Києві, Умані, Павлограді, Полтаві, Дніпрі та Вінниці та селищі Крюковщина під Києвом.

Про це повідомили в прес-службі компанії, пише видання Дело.

Всі нові магазини будуть представлені в форматі 3.0. Цей формат відрізняється кількістю обладнаних виставкових зон, спеціальним освітленням, просторим плануванням і оновленої касової зоною.

Загальна кількість магазинів датської мережі JYSK в Україні зросте до 64, з них 17 працюють в Києві і ще 4 - в околицях столиці, а всього до складу групи JYSK входить понад 2800 магазинів в 54 країнах світу.

Торгова мережа є датською компанією в сегменті товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів і товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 544 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz