Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2020 » Вересень » 8 » Китайська компанія CRCC хоче побудувати в Україні термінал на 5 млн т зернових

Розміщення новин компаній

Китайська компанія CRCC хоче побудувати в Україні термінал на 5 млн т зернових

Дочірнє підприємство China Railway Construction Corporation розглядає можливість будівництва зернового терміналу в порту Південний.

Як повідомляє НВ Бізнес з посиланням на ЦТС, представники China Road Construction Corporation International Investment обговорили з адміністрацією порту Південний будівництво зернового перевантажувального комплексу вантажообігом 5 млн т на рік.

Раніше представники CRCC проводили зустріч із топ-менеджментом Смарт-Холдингу бізнесмена Вадима Новинського, обговорюючи проект розвитку порту в Очакові, включаючи поглиблення дна й будівництво нової інфраструктури.

Як повідомлялося, в січні 2020 року був підписаний меморандум між Укрзалізницею і CRCC з розвитку залізничної інфраструктури України та залізничних перевезень.

CRCC Group — друга після China Railway Engineering Corporation група в Китаї, яка спеціалізується на розвитку залізничної інфраструктури. Компанія також займається будівництвом тунелів, мостів, швидкісних шосе, аеропортів, портів і т. ін. На внутрішній ринок припадає близько 95% виручки, більше половини зарубіжних контрактів припадає на країни Африки.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 472 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz