Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2021 » Жовтень » 19 » Класи кормів для собак і бренди, які їх виробляють

Розміщення новин компаній

Класи кормів для собак і бренди, які їх виробляють

Оскільки ваш чотирилапий пухнастик - це нащадок вовка, білок тваринного походження складає основу його раціону. Корм, до складу якого у потрібній кількості (30-50%) входить м’ясо, риба чи птиця, не може коштувати дешево.
Однак на прилавках крамниць ми бачимо величезне розмаїття кормів і не менше розмаїття цін на них.

Передусім, ціна залежить від класу корму. Клас - це відповідність певним стандартам якості продукту, його складу і технологій виробництва. Існує 4 класи кормів для собак: економ, преміум, суперпреміум і холістік.

Класи кормів для собак і їхні особливості

Корми економ-класу

До економ-класу належать недорогі сухі та вологі корми. Їх здешевлює склад: тваринного білку в них менше 25%, замість м’яса часто використовують субпродукти або поєднують субпродукти з обрізками, натомість у них більше сої, кукурудзи, пшениці (дають відчуття ситості, але для собаки мають низьку енергетичну цінність). Основна проблема таких кормів - недостатня кількість поживних речовин, вітамінів і мікроелементів.

Читати далі ...
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 941 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz