Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2017 » Березень » 11 » KN Eurasia Express: доставка вантажів з Китаю до Європи залізницею

Розміщення новин компаній

KN Eurasia Express: доставка вантажів з Китаю до Європи залізницею

Гамбург (Німеччина), лютий 2017 рік – Запускаючи сервіс KN Eurasia Express, компанія Кюне + Нагель пропонує доставку збірних вантажів з Китаю до Європи залізничним сполученням. Новий сервіс також доповнить послугу залізничної доставки контейнерів, відкривши нові можливості для імпорту та експорту.

KN Eurasia Express об'єднує Китай, Росію і Європу. Крім доставки контейнерів з головного транспортного вузла в місті Дуйсбург, Кюне + Нагель тепер займається перевезенням збірних вантажів з Китаю (Ухань) до Німеччини (Гамбург) і Польщі (Малашевич / Познань). Компанія обслуговує більше 50 станцій товарів в Китаї, в т. ч. такі великі міста, як Шеньян, Чунцин, Ченду і Чженчжоу. Сервіс розрахований на імпорт і експорт збірних вантажів (LCL) і повних контейнерів (FCL). KN Eurasia Express орієнтований на індустрії автомобілебудування, високих технологій і моди.

Отто Шахт, виконавчий віце-президент департаменту морської логістики, заявив: «KN Eurasia Express - це ланцюжок поставки «від дверей до дверей» з необмеженою мобільністю. Час доставки зі складу замовника до залізничного терміналу займає 14 - 18 днів. Залізничні перевезення швидше морських, а ціни, порівняно з авіаперевезеннями, - нижче. За допомогою послуги KN Login наші клієнти можуть отримати точну інформацію про статус своїх відправлень».

Найголовніше в логістиці - безпека вантажу, тому компанія Кюне + Нагель дотримується стандартів безпеки в терміналах і використовує поліпшену технологію пломбування контейнерів. Система GPS-моніторингу дозволяє відстежувати інформацію про температуру, вологість, тиск, освітлення і місцезнаходження контейнерів в реальному часі. Чутливі до температурних коливань товари можуть бути відправлені в рефрижераторних контейнерах.

KN Eurasia Express охоплює також прилеглі країни європейського регіону. Перші потяги вже були успішно відправлені до Туреччини. В майбутньому планується введення послуг з перевезення збірних вантажів між Китаєм і Росією.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 787 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz