Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2019 » Жовтень » 25 » Команда «Параллели» посіла 4 місце в фіналі турніру з риболовлі

Розміщення новин компаній

Команда «Параллели» посіла 4 місце в фіналі турніру з риболовлі

В жовтні 2019 року на водоймі Лагуна (м.Запоріжжя) відбулись фінальні змагання турніру Grand Flat League. За результатами 6-ти відбіркових етапів 12 найсильніших команд протягом трьох днів боролись за перемогу.

Згідно з правилами змагань до складу команди входило по 3 людини: 2 рівноправних спортсмена та 1 координатор. Тривалість турніру регламентована уставом – це 30 годин рибної ловлі non-stop.

У фінал допускались команди, які взяли участь як мінімум у 2-х відбіркових етапах. Співробітники «Параллели» змагались в 4-х із 6-ти можливих, продемонструвавши відмінні результати. До речі, на сьогодні в рамках турніру Grand Flat League «Big fish турниру» команди «Параллель» – карп вагою 20 кг – як і раніше є рекордним.

Під час змагань погодні умови випробовували рибаків на міцність. Але від цього боротьба ставала лише азартнішою.
«Це був найскладніший етап змагань в емоційному плані. Дві доби під зливою і в жахливому холоді ми боролись за перемогу, - розповідає капітан команди «Параллель» Станіслав Зелений, заступник генерального директора з правових питань та юридичного забезпечення. – Станом на 6 годину ранку 6 жовтня наша команда була на другому місці в нашій зоні, але поступово погода покращилась і, як ми припускаємо, з глибини риба пішли на мілину. Тому, нажаль, опинились ми на 4-му місці. Але наша команда не втрачає оптимізму – врахуємо всі помилки і будемо готуватися до наступного турніру в 2020 році».
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 402 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz