Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2018 » Травень » 29 » Компанія Amadeus оголосила про нові призначення у топ-менеджменті в Україні та Південній Європі

Розміщення новин компаній

Компанія Amadeus оголосила про нові призначення у топ-менеджменті в Україні та Південній Європі

Amadeus в Україні та Молдові офіційно очолив Євген Трофимчук, який змінив позицію керівника відділу продажів і маркетингу на посаду директора. Колишній генеральний менеджер компанії Аліна Крачун, у свою чергу, стала регіональним менеджером Amadeus у напрямі ритейл регіону Південна Європа.

До того як очолити Amadeus в Україні та Молдові, Євген Трофимчук протягом 10 років здобував професійний досвід усередині компанії, пройшовши шлях від акаунт-менеджера до керівника відділу продажів і маркетингу, а його загальний досвід в індустрії становить понад 20 років.

«Сьогодні ми робимо значні інвестиції у рельєф туристичного бізнесу, що змінюється, готуємо нові цікаві рішення для індустрії та вже скоро будемо раді представити чергові інноваційні рішення від Amadeus, – говорить Євген Трофимчук, директор ІП «Амадеус Україна». – Для підтримки конкурентоспроможності в умовах глобалізації нашим клієнтам повинні бути доступні не лише локальні продукти Amadeus, а й вся колосальна база знань і напрацювань, якими ми володіємо, незалежно від географії. Це і є метою глобальної еволюції Amadeus, для досягнення якої компанія відмовляється від підходу, заснованого на географії, переходячи до підходу, орієнтованого на типи бізнесу наших партнерів. Моїм же завданням є забезпечення гармонійної роботи команди в Україні за основними стрімами – онлайн, бізнес-тревел та ритейлу (сегмент традиційних офлайн-агентств, туроператорів, субагентів і консолідаторів) – на локальному ринку».

У свою чергу, Аліна Крачун переходить на посаду регіонального менеджера Amadeus з напряму ритейл регіону Південна Європа, куди разом із Туреччиною, Грецією і Балканами входить Україна, та планує переважну частину свого часу перебувати в Києві.
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 515 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz