Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2018 » Жовтень » 7 » Компанія EY в Україні виступила радником Horizon Capital у зв'язку з інвестицією в IT-компанію Intellias

Розміщення новин компаній

Компанія EY в Україні виступила радником Horizon Capital у зв'язку з інвестицією в IT-компанію Intellias

Компанія EY в Україні виступила радником інвестиційної компанії Horizon Capital у зв’язку з придбанням міноритарного пакета акцій IT-компанії Intellias.

Багатопрофільна команда фахівців EY в Україні виступила в якості радника покупця: провела юридичну, податкову та фінансову перевірку об'єкта придбання (due diligence), взяла участь у проведенні переговорів та підготовці транзакційної документації, а також забезпечила юридичну підтримку в процесі підписання і закриття транзакції. Окрім того, компанія EY надала клієнтові супровід під час одержання необхідного дозволу Антимонопольного комітету України.

Юридичною командою EY в Україні керував Ігор Чуфаров, партнер, за підтримки старших юристів Богдана Мальнєва та Віталія Пустового, а також юристів Дар'ї Ткаченко та Андрія Москалюка.

«Сектор IT-послуг в Україні продовжує демонструвати позитивну динаміку. Увага інвестиційних фондів до українських компаній є свідченням стабільного зростання галузі. Фахівці EY в Україні раді запропонувати клієнтам свою експертизу та досвід, здобутий на численних проектах успішного супроводу угод в Україні та світі», – прокоментував Ігор Чуфаров, партнер, відділ оподаткування та юридичних послуг, EY в Україні.

Intellias – українська IT-компанія, заснована у 2002 році, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення. Intellias є однією з провідних ІТ-компаній України, в офісах компанії у Львові, Києві та Одесі працюють понад 1100 співробітників.

Horizon Capital є провідною інвестиційною компанією в Україні, яка управляє фондами прямих інвестицій із сукупним капіталом під управлінням понад 800 мільйонів доларів США.

Нагадаємо, що EY в Україні названо однією з найбільш авторитетних юридичних практик у галузі «Корпоративне право та M&A», а дві угоди, які супроводжували фахівці EY в Україні в минулому році, увійшли до ТОП-15 угод 2017 року за вартістю.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 460 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz