Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2019 » Травень » 29 » Компанія «Параллель» провела суботники в межах щорічної акції «Чисте місто»

Розміщення новин компаній

Компанія «Параллель» провела суботники в межах щорічної акції «Чисте місто»

Продовжуючи реалізацію ініціатив традиційної волонтерської акції СКМ «Чисте місто» та екологічних програм в регіонах своєї присутності «Параллель» провела корпоративні суботники на всіх АЗС компанії.

Співробітники «Параллели» провели суботники та підготували території АЗС до літнього сезону. В деяких регіонах працівники долучились до прибирання зелених зон, розташованих поруч з автозаправками. А в Запоріжжі, окрім приведення до ладу ділянок, в міському парку компанією було встановлено шпаківні уздовж Алеї випускників.

«Кожного року компанія «Параллель» бере активну участь в акції «Чисте місто». Завдяки нашим зусиллям за кілька років в запорізьких парках встановлено нові лавки, висаджено хвойні дерева, закладено кленово-ясеневу алею. Цього року, продовжуючи традицію з перевтілення міста, ми провели суботники та встановили шпаківні. Сподіваємось, нові яскраві будиночки припадуть до душі птахам та порадують мешканців міста», – зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 376 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz