Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2019 » Червень » 7 » «Лото-Забава»: 20-ий мільйонер 2019 року з‘явився у Вінницькій області

Розміщення новин компаній

«Лото-Забава»: 20-ий мільйонер 2019 року з‘явився у Вінницькій області

Під час розіграшу 1034-го тиражу, що відбувся 2 червня 2019 року, у «Великій грі» було виграно 1 000 000 гривень.

Щасливчик придбав виграшний білет №0189929 у м.Хмільник Вінницької області на фірмовому столі «М.С.Л.», розташованому у супермаркеті за адресою: пл. Свободи, 1. Переможець став 332-м на загальному лічильнику мільйонерів і мультимільйонерів «Лото-Забава» і вже двадцятим у цьому році.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує улюбленця фортуни завітати до Києва, стати почесним учасником «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» і взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб. Нагадаємо, 18-19 травня 2019 року цією пропозицією скористалася переможниця із Івано-Франківської області – Галина Кориневич. Вона провела насичені вихідні у столиці, родзинкою яких стали відвідування Дня народження заміського зоопарку «12 місяців» і концерту симфонічного року Rockoko.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає головного переможця або головну переможницю 1034-го тиражу та радить звертатися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 445 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz