Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2019 » Липень » 30 » «Лото-Забава»: на Кіровоградщині виграно мільйон

Розміщення новин компаній

«Лото-Забава»: на Кіровоградщині виграно мільйон

28 липня 2019 року під час розіграшу 1042-го тиражу всеукраїнської сімейної лотереї «Лото-Забава» стало
відомо про появу нового мільйонера.
Ним виявився гравець, який буквально за кілька годин до завершення продажу білетів на недільний тираж вирішив завітати на фірмовий острівець «М.С.Л.», який розташовано у місті Кропивницький Кіровоградської області за адресою: вул. Велика Перспективна, 53. Там майбутній мільйонер витратив 17 гривень на покупку лотерейного білета № 0310400, у якому наступного дня закреслив три горизонталі з двома пільговими підковками.

Звертаємо увагу, що зазвичай у цій категорії передбачений приз розміром у 200 000 гривень. Проте завдяки тому, що перша кулька, яка випала з великого лототрону в день розіграшу, була парною, щасливчик, якому пощастило закреслити три горизонталі з двома пільговими підковками в одному ігровому полі, виграв 1 000 000 гривень.
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає гравця з Кропивницького та запрошує улюбленця фортуни завітати до Києва, стати почесним учасником «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» і взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб.

Нагадаємо, нещодавно цією пропозицією скористався переможець «Лото-Забава» - мешканець Харківщини Григорій Івакін, який

виграв свій мільйон гривень 21 квітня 2019 року, під час розіграшу 1028-го тиражу. Лотерейний мільйонер разом із дружиною Вірою провів насичені вихідні у столиці протягом 20-21 липня, родзинкою яких стало відвідування київського музею фотоілюзій, де гості мали змогу не лише врятуватись від акули, втекти від виверження вулкану, відчути левітацію, але й відвідати новий масштабний проект CRAZY ROOM із символами Києва в нереальному, фантастичному виконанні.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає головного переможця або головну переможницю 1042-го тиражу та радить звертатися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 445 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz