Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2019 » Травень » 19 » «Лото-Забава»: у Києві виграно 1 000 000 гривень

Розміщення новин компаній

«Лото-Забава»: у Києві виграно 1 000 000 гривень

Під час розіграшу 1031-го тиражу, що відбувся 12 травня 2019 року, у «Великій грі» було виграно 1 000 000 гривень. Того дня першою кулькою, що випала на початку розіграшу з великого лототрону, стала кулька з парним числом 14.

Це гарантувало розіграш 1 млн гривень у категорії «три горизонталі з двома пільговими підковками». Щасливчик придбав виграшний білет №0342104 у київському кіоску ТОВ «ДЛУ» №128, який розташовано за адресою: вул. Ялтинська, 13/18. Переможець став 329-м на загальному лічильнику мільйонерів і мультимільйонерів «Лото-Забава» і сімнадцятим у цьому році.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує улюбленця фортуни завітати до Києва, стати почесним учасником «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» і взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб. Нагадаємо, 13-14 квітня 2019 року цією пропозицію скористалася переможниця із Запорізької області – Світлана Громова, яка завітала до столиці на програму «Два дні з життя мільйонера» разом зі своїм чоловіком Миколаєм та провела незабутній уїк-енд.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає головного переможця або головну переможницю 1031-го тиражу та радить звертатися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 412 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz