Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2022 » Січень » 27 » МАУ оновила склад Наглядової ради

Розміщення новин компаній

МАУ оновила склад Наглядової ради

Акціонери авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" здійснили зміни в складі Наглядової ради компанії. Зокрема, було припинено повноваження Юрія Мірошникова та Володимира Богацького, які входили до складу Ради з 2019 року, із призначенням на їх місце Андрія Загорулька та Максима Ковтуна.

Юрій Мірошников та Володимир Богацький зробили значний внесок в розвиток потенціалу авіакомпанії МАУ. До цього Юрій Мірошников 16 років обіймав посаду президента МАУ та у 2019 – 2022 – входив до складу Наглядової Ради МАУ. У свою чергу Володимир Богацький присвятив авіакомпанії більше 10 років, обіймаючи різні посади, в тому числі, віце-президента з фінансів.

«Я хочу щиро подякувати за роботу Юрію Мірошникову та Володимиру Богацькому у якості членів Наглядової ради авіакомпанії МАУ. МАУ має європейських прародичів, які заклали фундамент для подальшого розвитку та запровадження найкращих практик корпоративного управління. Тож працювати пліч-о-пліч із найкращими та найдосвідченішими представниками своєї професії - це честь як для мене особисто, так і для усього колективу МАУ. Від імені усіх працівників ми бажаємо Вам нових злетів та дякуємо за Вашу роботу!», - відзначив СЕО МАУ Євгеній Дихне.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 760 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz