Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2020 » Березень » 24 » Мережа АТБ ввела «пенсійну» годину

Розміщення новин компаній

Мережа АТБ ввела «пенсійну» годину

Слідом за обмеженням продажу товарів в одні руки мережа супермаркетів АТБ визначила спеціальний час для обслуговування тільки людей похилого віку - з 9:00 до 10:00. Про це написав генеральний директор АТБ Борис Марков в Facebook, пише видання UBR.

За словами гендиректора, мільйони похилих українців опинилися в групі найбільшого ризику зараження коронавірусів, а вони складають більше 20% з понад 4 млн відвідувачів магазинів мережі в день.

"Вводимо для них спеціальний, регламентний час. Щодня, в період дії загальнонаціонального карантину, з 9:00 до 10:00 магазини мережі АТБ чекають літніх людей для здійснення безпечних покупок", - повідомив він.

Марков також закликав покупців поставитися з розумінням до такого регламенту і вибрати для себе інший час для відвідування магазинів.

"Обозреватель" уточнює, що з 24 березня в магазини АТБ з 9:00 до 10:00 будуть пускати не тільки пенсіонерів, а й людей з інвалідністю та ветеранів. У цей час інші відвідувачі в торгове приміщення не допускаються.

«Якщо магазин в цей час буде зовсім порожній, то можуть пустити і інших покупців, але як тільки з'явиться перший пенсіонер, інших попросять вийти з приміщення. Це зроблено для того, щоб убезпечити ті категорії, для яких коронавірус найбільш небезпечний", - розповіли на гарячої лінії мережі.

Довідка.
«АТБ-маркет» - підприємство корпорації «АТБ» - найбільша мережа України, що динамічно розвивається.
Компанія «АТБ-маркет» була заснована в 1993 році.
Асортимент магазинів складає більш ніж 3500 товарів, з яких більше 1000 - представляють власні торгові марки «АТБ». За рахунок мінімізації витрат на логістику і рекламу, вартість такої продукції нижче середньоринкової, але якість не поступається відомим брендам.
Щодоби в магазинах мережі «АТБ» здійснюють покупки понад 3 млн. українців. За підсумками 2019 року товарообіг підприємства склав 126 млрд. грн., загальна сума податків та зборів компаній «АТБ-маркет» сягнула 9,5 млрд. грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1177 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz