Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2018 » Березень » 9 » Мережа готелів Reikartz розширюється в Німеччині

Розміщення новин компаній

Мережа готелів Reikartz розширюється в Німеччині

Готель Reikartz Bergpanorama Pfronten знаходиться в самому серці міста Пфронтен, в ідилічному районі Вайсбах, в 5 км від австрійського кордону. З готелю відкривається вид на гірський масив Альго. У крокової доступності – залізнична станція Пфронтен-Вайсбах, Національний заповідник Пфронтнен Мос і Зоопарк Альгой.

Інфраструктура готелю складається з 48 комфортабельних номерів. Вранці в ресторані сервірують сніданок «шведський стіл», а після полудня гості можуть насолодитися національною баварською кухнею. На території готелю надаються такі послуги як конференц-сервіс, ігрова та більярдна кімнати, кегельбан, басейн, сауна і парова лазня, СПА-процедури і масаж.

«Reikartz Bergpanorama Pfronten — це традиційний бутік-готель в баварському стилі з багатою історією. Нові власники придбали готель більше 2 років тому і провели реставрацію. Жителі цього регіону славляться міцним здоров'ям завдяки дивним лікувальних процедур — трав'яний терапії. Готель розташований в одному з найвідоміших курортних регіонів Німеччини та приваблює гостей, які приїжджають відпочивати, займатися активним спортом або вивчати культурні пам'ятки. — Коментує Себастьян Кремер, CEO Reikartz Hotel Group. — Найближчим часом ми плануємо відновити статус провідного баварського ресторану в регіоні, укласти партнерство з регіональними компаніями, впровадити ефективні канали збуту, налагодити просування і активні продажі. Наша головна мета — це стати одним з кращих готелів в цьому регіоні по готельним стандартам, послуг і рівнем сервісу».

На сьогоднішній день в мережу Reikartz Hotel Group входить вже 3 готелі в германії: Reikartz Vier Jahreszeiten Berchtesgaden, Reikartz Gastager Inzell і Reikartz Hotel Bergpanorama Pfronten, а також 2 готелі в Швеції, 1 в Казахстані і 35 готелів в Україні.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 727 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz