Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2018 » Березень » 2 » Мережа Reikartz відкриває новий готель в Одесі під брендом Reikartz Collection Hotel

Розміщення новин компаній

Мережа Reikartz відкриває новий готель в Одесі під брендом Reikartz Collection Hotel

На початку 2017 року в самому серці Одеси відкрився готель Milano рівня 4+ зірки, в мережу Reikartz він увійшов під ім'ям «Hotel Milano by Reikartz Collection». У розпорядженні гостей 39 стильних номерів, відмінний ресторан, а також висококваліфікований персонал, який прийде на допомогу 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Hotel Milano by Reikartz Collection знаходиться в безпосередній близькості від усіх ключових пам'яток Одеси, до Соборної площі, Потьомкінських сходів можна дістатися за 10 хвилин, в 5 хвилинах – відомий Одеський академічний театр опери та балету, а всього за 2 хвилини – Дерибасівська вулиця. Центральне розташування готелю дозволить швидко дістатися до будь-якої точки міста і стане зручним не тільки для туристів, а й для гостей, які приїхали до Одеси у справах.

Вступ нового готелю в мережу коментує Себастьян Кремер, СЕО Reikartz Hotel Group: «Завдяки високому попиту наших корпоративних гостей на продукт компанії сегменту 4 і 4+ зірки, ми почали активний пошук нового партнера в Одесі. «Hotel Milano by Reikartz Collection» вступив до мережі під новим брендом Reikartz Collection Hotel. Готель втілює в собі індивідуальний підхід до кожного гостя, бездоганний сервіс європейського рівня, а також занурення в атмосферу затишку і комфорту з першої хвилини перебування. Уже в квітні ми плануємо розширити номерний фонд готелю на 40 нових номерів, а до кінця 2018 року відкрити ще 20 номерів і багатофункціональний конференц-зал, таким чином, до кінця року для гостей буде доступно 99 номерів різних категорій».

Новий бренд Reikartz Collection Hotel об'єднує унікальні готелі рівня 4+ і 5 зірок, які розташовані у великих містах і курортах України. Компанія Reikartz планує продовжити відкривати готелі бренду Reikartz Collection Hotel і в інших містах країни. На сьогодні в Україні таких готелів два: в Одесі та Дніпрі. В Одесі мережу Reikartz вже представлена ​​4-х зірковим готелем Reikartz Олександрівський і 3-х зірковим Raziotel Маренеро.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 668 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz