Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2019 » Травень » 11 » Незважаючи на період свят, українські міста впроваджують енергосервіс у дитячих садочках

Розміщення новин компаній

Незважаючи на період свят, українські міста впроваджують енергосервіс у дитячих садочках

Навіть у період свят місцева влада міст Бровари та Кропивницький поспішає впровадити сучасний механізм енергосервісу (ЕСКО) для підвищення енергоефективності у бюджетних установах.

Так, цього тижня укладено:

 у м. Бровари - 2 ЕСКО-договори для модернізації систем опалення у 2 дитячих садочках (ІТП, встановлення погодозалежного регулювання, утеплення трубопроводів опалення)

Вартість кожного контракту – близько 1 млн гривень.

Очікувана економія енергоспоживання за 2 договорами складе 20-30%.

 у м. Кропивницький – ЕСКО-договір для встановлення системи автоматичного регулювання споживання теплової енергії у дитсадку № 73 "Червона квіточка"

Вартість контракту – 350 тис. гривень.

Очікувана економія енергоспоживання – близько 7%.

Як пояснив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук, у результаті реалізації зазначених проектів у дитячих садочках очікується зниження витрат на опалення, а в приміщеннях буде тепло та комфортно.

Загалом, із 2016 р. і по сьогодні у 18 регіонах країни укладено близько 330 енергосервісних договорів на суму контрактів 400 млн гривень. З них у 2019 р. – майже 100 контрактів.

«Звертаюся до мерів міст, голів обласних і районних адміністрацій спільно з інвесторами реалізовувати ЕСКО-проекти для підвищення енергоефективності бюджетних закладів та заощадження на комунальних платежах!», - прокоментував Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

Довідково:

Суть концепції енергосервісу полягає в тому, що енергоефективні заходи в будівлях бюджетних установ (шкіл, дитячих садочків, лікарень, університетів тощо) впроваджуються приватними інвесторами – енергосервісними компаніями (ЕСКО), а оплата здійснюється виключно за рахунок економії (скорочення витрат на споживання комунальних послуг та енергоносіїв), досягнутої в результаті здійснення енергоефективних заходів.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 374 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz