Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2022 » Лютий » 14 » Офіційна інформація МАУ щодо поточного оперування флотом

Розміщення новин компаній

Офіційна інформація МАУ щодо поточного оперування флотом

У зв’язку з зовнішньополітичною ситуацією авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» отримала офіційне повідомлення від страхових компаній про припинення страхування літаків для польотів у повітряному просторі України.

У зв’язку з цим МАУ за вимогою лізінгодавців відправляє 5 літаків Boeing 737-800 до Іспанії за умови збереження інших повітряних суден у флоті компанії. Окрім цього 2 літаки авіакомпанії відправляються на планове технічне обслуговування двигунів до Белграда.

Авіакомпанія надалі буде повідомляти про будь-які зміни. Рекомендуємо уважно стежити за новинами авіакомпанії на офіційному сайті, а також за розкладом рейсів.

МАУ докладає зусиль і постійно веде перемовини з страховими компаніями, Міністерством інфраструктури України, Державною авіаційною службою і сподівається на взаєморозуміння.

Нагадуємо, що пасажири мають змогу безкоштовно змінити дату вильоту у разі наявності оригінального тарифу, скориставшись онлайн сервісом “Керування бронюванням”.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 626 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz