Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2020 » Лютий » 2 » П'ять найбільших виграшів в лотерею за всю історію людства

Розміщення новин компаній

П'ять найбільших виграшів в лотерею за всю історію людства

1.  Найкрупніший виграш в лотерею склав 1 млрд. 586 млн. доларів США і був розподілений між трьома виграшними квитками американської лотереї Powerball 13 січня 2016 року.

На кожен виграшний квиток пришлося по 327.8 млн. доларів.

Після отримання виграшу подружня пара Джон і Ліза Робінсон придбали величезний будинок за 6.2 млн. доларів з власним озером в штаті Теннессі і вважають за краще не афішувати свій новий спосіб життя.

Інша пара Морін Сміт і Девід Калтшмідт, навпаки, не зрадили своїм звичкам: вони як і раніше живуть в своєму будинку у Флоріді, ходять в ті ж самі крамнички і ресторанчики і… як і раніше, грають в лотерею! Найдорожчими покупками цієї пари стали новенькі Tesla за 90 тис. доларів і позашляховик.

Марвін і Мей Акоста витримали паузу в 6 місяців, перш ніж звернутися за виграшем. Вони як і раніше ухиляються від будь-якого прояву публічності і, за наявними даними, пожертвували частину коштів на добродійність. 

2. На другому місці – виграш на суму 768.4 млн. доларів (американська лотерея Powerball)

23 квітня 2019 року виграш отримав Мануель Франко з штату Мілуоки, про якого відомо лише те, що він придбав лотерейний квиток  в магазині в місті Нью-Берлін (штат Вісконсін).

3.  758.7 млн. доларів було виграно в лотерею Powerball 27 серпня 2017 року.

Володарка щасливого квитка п'ятидесятирічна Мавіс Ванчжік з штату Массачусетс  пішла зі своєї роботи в Медичному центрі Спрінгфілда і зникла з поля зору громадськості. Втім, про цей намір вона заявила відкрито при отриманні виграшу.

 4.  Четвертий по величині виграш в 687.8 млн. доларів розділили Роберт Бейлі і Лерінн Вест в жовтні 2018 року.

На прес-конференції мешканець Нью-Йорку Роберт Бейлі заявив про намір найняти юридичних радників для управління своїм мільйонним статком, а також повідомив про те, що він впродовж 25 років ставив на одну і ту ж комбінацію, поки вона не виявилася виграшною. 

Мати-одиночка з штату Айова Лерінн Вест пішла із страхового бізнесу і зайнялася добродійністю.

5.  На п'ятому місці фігурує джек-пот в лотереї Powerball на суму 590.5 млн. доларів.

У травні 2013 року 84-річна Глорія Маккензі з штату Флоріда зірвала солідний джек-пот, після чого покинула свою знімну квартиру і переїхала в особняк з видом на море вартістю 1.6 млн. доларів. Крім того, жінка виділила 2 млн. доларів на ремонт даху одного з університетів і поділилася своїм неочикуваним багатством з сином і онуком.

Багато хто з нас представляє подальше життя щасливчиків, що зірвали джек-поти в лотерею, як безхмарне і повне задоволень існування. Але ж, навіть отримавши десятки мільйонів доларів, переможці все ж залишаються такими ж звичайними людьми, як і ми з вами: зі своїми життєвими неладами, душевними травмами і невдачами в особистому житті. 

Гроші лише допомагають краще протистояти життєвим викликам, подавати підтримку іншим людям, але при цьому не повинні ставати нав'язливою ідеєю або головною метою в житті.

А які можливості вигриша пропонують наші лотереї? Про це можна дізнатись, наприклад, на сайті національної лотереї "Золота підкова".

Грайте з розумом, грайте відповідально, грайте в задоволення!

_____________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 499 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz