Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2017 » Березень » 22 » P&G разом з МЕТRО та EVA розпочали всеукраїнську кампанію «За розумну домашню економію»

Розміщення новин компаній

P&G разом з МЕТRО та EVA розпочали всеукраїнську кампанію «За розумну домашню економію»

Procter & Gamble розпочала національну кампанію «За розумну домашню економію» в партнерстві з мережами магазинів EVA та METRO, у рамках якої по всій Україні відбудеться конкурс на найкращу пораду з раціональної економії. З середини березня до початку травня 2017 року кожен охочий зможе поділитись власними секретами, що допомагають заощаджувати з розумом на повсякденних турботах – догляді за собою та дітьми, а також веденні домашнього господарства.

Поради буде оцінювати незалежне професійне журі, до складу якого входить відома телеведуча ток-шоу «Все буде добре» Надія Матвєєва. Переможці отримають у подарунок цінні призи: річний запас продукції ТМ Ariel, Tide, Lenor, Pampers, Fairy, Always та квитки на шоу «Все буде добре». Крім того, найкращі поради учасників оголосять під час однієї з передач. Кожен, хто поділиться секретом розумної економії, також підвищує шанси свого міста отримати запас високоякісної продукції P&G на суму від 100 000 грн до 750 000 грн для закладу, який найбільше цього потребує – дитячого будинку, закладу для людей похилого віку, школи-інтернату або пологового будинку. Два міста-переможці визначать за співвідношенням кількості учасників конкурсу до населення міста.

«Сьогодні українці прагнуть вести раціональний спосіб життя і ретельно планувати свої витрати. Іноді споживачі помилково вважають, що вибір на користь дешевої продукції – це єдиний спосіб заощадити. P&G разом з партнерами запустила масштабну кампанію, що покликана зібрати ефективні поради з щоденної економії, які не лише допомагають витрачати менше, а й підвищують якість життя», – зазначив Дмитро Кисельов, генеральний директор P&G в Україні.

Українці зможуть поділитися порадами з розумної економії в магазинах партнерів або на сайтах – sovet.eva.ua та promo.metro.ua. Збір порад триватиме до 20 квітня в лінії магазинів EVA та до 9 травня в мережі магазинів METRO.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 808 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz