Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2020 » Квітень » 27 » «Параллель»: 25 років якості

Розміщення новин компаній

«Параллель»: 25 років якості

Вже 25 років компанія «Параллель» піклується про комфорт клієнтів у дорозі, надаючи високоякісне пальне, європейський сервіс, смачну їжу і необхідні для автомобілістів товари.

Цей ювілей - важлива віха в історії компанії. За чверть століття «Параллель» зайняла лідируючу позицію на ринку пального України, реалізувавши 5 млрд літрів пального, якість якого неодноразово підтверджувалася незалежними експертами, клієнтами компанії - на сьогоднішній день більше 750 тис. клієнтів є учасниками програми лояльності «Картбланш». Компанія не зупиняється на досягнутому, постійно розвиває і покращує свої сервіси, ґрунтуючись на кращих зарубіжних практиках.

У своїй діяльності компанія «Параллель» керується принципами відкритості та чесності перед клієнтами та державою, є сумлінним платником податків і активно нарощує свій внесок у розвиток регіонів присутності. За ці роки «Параллель» реалізувала понад 120 соціальних ініціатив, за її підтримки відбулися понад 100 фестивалів та спортивних заходів.
Секрет успіху компанії - у згуртованості і професіоналізмі колективу, надійності партнерів і довірі клієнтів, завдяки яким будуть підкорені нові вершини.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 363 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz