Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2019 » Лютий » 11 » «Параллель» б’є рекорди з податкових виплат до державного бюджету України

Розміщення новин компаній

«Параллель» б’є рекорди з податкових виплат до державного бюджету України

Компанія «Параллель», один з найбільших регіональних паливних операторів України, за підсумками 2018 року практично в три рази збільшила податкові виплати до державної скарбниці. Загальна сума податків та обов’язкових платежів склала 1,86 млрд. грн. З них до державного бюджету України перераховано майже 1,84 млрд. грн, а місцеві бюджети поповнилися на 20,72 млн. грн.

Зростання податкових виплат до держбюджету обґрунтовано збільшенням імпортних закупівель палива. У 2018 році порівняно з 2015-2017 рр. «Параллель» істотно підвищила обсяги поставок. Пропорційно до закупівель нафтопродуктів у зарубіжних постачальників зросли розміри акцизного податку та податкових виплат компанії митним органам.

«З першого дня роботи компанія «Параллель» підтримує статус добросовісного платника податків. І 2018 рік дійсно став для нас рекордним з податкових відрахувань до бюджетів всіх рівнів. Як соціально-відповідальна компанія ми будуємо бізнес не лише на благо наших клієнтів та партнерів, але й задля гідного рівня життя всіх громадян, які своєчасно отримають з бюджету пенсії та зарплати, субсидії та інші соціальні виплати», - підкреслив Христо Іванчев, генеральний директор компанії «Параллель».
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 486 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz