Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2020 » Вересень » 3 » «Параллель» підвищує рівень пожежної безпеки на АЗК

Розміщення новин компаній

«Параллель» підвищує рівень пожежної безпеки на АЗК

Для компанії «Параллель» безпека співробітників і клієнтів завжди на першому місці.

Спільно з рятувальниками Головного управління ДСНС України компанія регулярно проводить тренінги та навчання для співробітників АЗК, щоб реалістично відпрацювати нештатні ситуації і не допустити їх у реальності.

Нещодавно один із таких тренінгів пройшов у м. Маріуполі.

В ході навчання було відпрацьовано порядок дій при використанні первинних засобів пожежогасіння. Крім того, медичні працівники аварійно-рятувального загону навчили персонал мережі надавати першу долікарську допомогу.

«Безпека на АЗК - перш за все! Такі тренінги, як в Маріуполі, допомагають удосконалювати знання, вміння і навички персоналу, скоординувати їх дії зі службами екстреного реагування та не допустити надзвичайних ситуацій на АЗК», - зазначила директор компанії «Параллель» Світлана Бишова.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 557 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz