Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2020 » Лютий » 18 » «Параллель» збільшила продажі пального на 17%

Розміщення новин компаній

«Параллель» збільшила продажі пального на 17%

Компанія «Параллель» у 2019 році збільшила реалізацію нафтопродуктів за всіма каналами на 17%.

Продажі пального у сегменті b2b зросли на 18%. Компанія співпрацювала більш ніж з 1,6 тис. підприємств, при цьому основними покупцями оптових партій нафтопродуктів стали фермерські господарства, підприємства промислового сектора, транспортні компанії. Одним з чинників зростання продажів була стабільна присутність компанії на оптовому ринку зрідженого газу, залучення до співпраці як регіональних компаній, так і укладання терм-контракту на поставку газу з великим міжнародним гравцем.

Роздрібні продажі пального через АЗК виросли на 10%, при цьому продажі клієнтам програми лояльності збільшилися на 16%. Разом з цим покращилися якісні показники продажів: середній чек на пальне і споживання пального кожним клієнтом. Такі результати стали можливими завдяки реалізації цілого ряду маркетингових заходів, роботі з поліпшення сервісу та клієнтського досвіду.

«Ми реалізували комплекс заходів для зростання продажів у різних сегментах нашого бізнесу. А в нашій надійності як партнера переконалися як наші постійні клієнти, так і нові бізнес-партнери», - зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 422 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz