Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2014 » Лютий » 18 » ПДВ відшкодовуватимуть прискорено?

Розміщення новин компаній

ПДВ відшкодовуватимуть прискорено?

За даними Міністерства доходів і зборів України, з 01 січня 2014 року підприємства з позитивною податковою історією отримали можливість проходити прискорену процедуру відшкодування податку на додану вартість.

Для них термін відшкодування ПДВ складатиме 11 робочих днів. Право на отримання “позитивного” статусу матимуть платники цього податку, які протягом останніх трьох років декларують суми бюджетного відшкодування, забезпечують своєчасне подання звітності та не мають випадків анулювання реєстрації платника ПДВ.

Претенденти на такий статус мають відповідати критеріям, необхідним для автоматичного відшкодування податку на додану вартість, серед яких: відсутність у суб’єкта господарювання процедури банкрутства, відсутність податкового боргу, середній рівень заробітної плати працівників – не менше двох з половиною мінімальних зарплат тощо.

Загалом, впродовж січня – листопада минулого року на розрахункові рахунки столичних підприємств відшкодовано 4,3 млрд.грн. податку на додану вартість, що на 660 млн.грн. більше, ніж за аналогічний період 2012р. Також більш ніж удвічі зріс обсяг автоматичного відшкодування податку на додану вартість суб’єктам господарювання Києва. У такий спосіб відшкодовано на 342 млн.грн. більше, ніж в 2013р.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1023 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz