Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2020 » Вересень » 1 » Підбито результати дитячого турніру з настільного тенісу 2020 | Setka Cup Open cadets & minicadets

Розміщення новин компаній

Підбито результати дитячого турніру з настільного тенісу 2020 | Setka Cup Open cadets & minicadets

На завершення неординарного літа 2020 ми провели найспекотніші і найзатятіші змагання — перший дитячий некомерційний турнір серії Setka Cup Open – 2020 | Setka Cup Open cadets & minicadets.

Понад шість годин гості й учасники турніру вболівали за своїх фаворитів як наживо, так і онлайн. Вперше в історії українських некомерційних турнірів з настільного тенісу всі бажаючі могли спостерігати змагання в live трансляції.

Ми раді зазначити, що цим шансом вже скористалися близько двох тисяч відвідувачів і запис лишається доступним на YouTube каналі Setka Cup Digest за посиланням: http://bit.ly/LIVE_SETKACUPOPEN. На цьому каналі також з’являться унікальні матеріали змагань, у тому числі, пост-відео, інтерв’ю тощо. Підписуйтеся і отримуйте доступ до унікального контенту про настільний теніс.

Протиборство, що відбулося 29 серпня у київському СК “Гурман”, було дійсно неймовірним завдяки шаленій енергії юних спортсменів, налаштованих на перемогу, а також зусиллям організаторів Setka Cup і партнерів турніру «Моршинська JuniorZ».

Нагадаємо, що в 2020 | Setka Cup Open cadets & minicadets змагалися вісім команд двох вікових категорій. Переможцем змагань стала команда «West Juniors», до складу якої увійшли гравці Львівської, Закарпатської, Вінницької областей, а тренером-представником став Олександр Тітус. Призерами турніру стали «Оріон-Лідер» і «ЕРА», що посіли друге і третє місця відповідно. Подарунки від Setka Cup та партнерів отримали усі учасники змагань.

«Пройшли чергові змагання з серії некомерційних турнірів Setka Cup Open 2020. Цього разу грали діти до 12 і 15 років. Турнір був так само командний і система проведення сприяла інтризі та інтересу до кожного матчу. Найголовніше, що діти отримали користь та заряд позитивних емоцій перед навчальним роком», — коментує Денис Калачевський, головний організатор серії некомерційних турнірів Setka Cup Open.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 433 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz