Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2021 » Липень » 6 » Порт «Ніка-Тера» розпочав прийом пшениці врожаю 2021 року

Розміщення новин компаній

Порт «Ніка-Тера» розпочав прийом пшениці врожаю 2021 року

Порт «Ніка-Тера», що входить в Group DF, почав прийом пшениці нового врожаю 2021 року. 30 червня перші автомобілі прибули у квоту компанії Louis Dreyfus. Пшениця була зібрана на полях Очаківського району Миколаївської області. Про це повідомляє пресслужба порту, пише agronews.ua.

«В кінці червня ми почали прийом пшениці нового врожаю, а з 18 червня ячменю. Зараз ми бачимо істотне збільшення обсягу перевалки зернових вантажів. Це пов’язано з трьома факторами – початком збирання, очікуваним збільшенням врожайності нового сезону і високими цінами на зерно на світових ринках. Зростання перевалки зернових вантажів було прогнозованим і повністю відповідає нашому бізнес-плану», – прокоментував СЕО порту «Ніка-Тера» Алім Агакішиєв.

Порт володіє одними з найбільших в країні потужностями з одночасного зберігання зернових. Зараз обсяг сховищ досягає до 515 тис. тонн.

«Ми підготували наші потужності до нового сезону. Порт безперебійно, точно в термін, забезпечує заявлену якість сервісу, відповідне очікуванням клієнтів. Обсяг постачання збільшується щодоби – в порт заходить понад 10 тисяч тонн зернових нового врожаю. І ця цифра буде тільки рости», – прокоментував СЕО порту «Ніка-Тера» Алім Агакішиєв.

У першому кварталі 2021 року порт «Ніка-Тера» перевалив 1 млн 420 тисяч тонн вантажів.

У 2020 році термінал прийняв 409 суден, перевантаживши 7,380 млн тонн вантажів. Структура вантажообігу у 2020 році виглядала таким чином: зернові, зернобобові та олійні вантажі склали понад 5,55 млн тонн або 75% від загального обсягу, навалочні – 1,27 млн тонн (18%), наливні – 323 тис. тонн (4%), мінеральні добрива – 215 тис. тонн (3%).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 610 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz