Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медіаринок, pr і реклама » 2021 » Грудень » 22 » RemaDays Kyiv 2022 на старт!

Розміщення новин компаній

RemaDays Kyiv 2022 на старт!

Відомі дати 13 випуску RemaDays Kyiv 2022!

Час проведення наступного випуску виставки заплановано! Виставка пройде 15-17 березня 2022.

Друзі, нарешті відомі дати проведення 13 випуску виставки реклами і друку RemaDays 2022. Виставка пройде 15-17 березня 2022 року, як і завжди в Міжнародному Виставковому Комплексі IEC-Expo на Броварському проспекті, 15 в Києві.

Реальність показала, що навіть у важкі моменти ринок процвітає, шукає і знаходить нові креативні рішення і створює новинки. Під час RemaDays Kyiv 2022 ми будемо відкриті на інновації та ідеї від представників реклами.

Ми впевнені, що виставка викличе великий інтерес у всього ринку. Адже саме тут ви зможете побачити продукти, які знаходяться в топ трендах. Саме на RemaDays Kyiv ми зможемо дізнатися про новітні технології виробництва, пов’язані з рекламою у широкому її розумінні.

Підготовка до виставки вже почалася. Ми робимо все, щоб навесні гідно зустріти весь ринок реклами, друку і поліграфії і щоб знову зарядиться енергією інновацій і з упевненістю реагувати на виклики мінливого ринку.

До зустрічі на RemaDays Kyiv 2022!

Команда RemaDays

Тел: +380 44 338 12 23
e-mail: info@remadays.com.ua
www.remadays.com.ua

_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1578 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz