Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Різне » 2020 » Лютий » 4 » Сервіс Raketa застрахував своїх кур'єрів

Розміщення новин компаній

Сервіс Raketa застрахував своїх кур'єрів

Тепер кур'єри зможуть отримати фінансову допомогу у разі нещасного випадку або ДТП

Робота кур'єрів стає більш захищеною. З 1 лютого 2020 року всі кур'єри сервісу Raketa зможуть отримати грошову допомогу при нещасному випадку, який стався під час виконання доставки.

Страховка покриває всі можливі травми, а також включає в себе страхування життя. Розмір виплат при настанні страхового випадку сягає 100 000 гривень. Страховим партнером виступає компанія ARX.

«Наші кур'єри щодня працюють в щільному міському трафіку. Важливо, щоб кожен з них відчував себе захищеним і міг розраховувати на фінансову підтримку в разі нещасного випадку», — розповів Станіслав Дмитрик, співзасновник Raketa.

«Формально, кур'єри — наші контрагенти. Тому класична страховка співробітника компанії на них не поширюється. Спільно з ARX ми розробили спеціальні умови, які враховують всі аспекти роботи кур'єром», — розповів Юхимчук Олексій, співзасновник Raketa.

Страховка автоматично активується, коли кур'єр приймає замовлення на доставку. У разі нещасного випадку, служба підтримки Raketa надасть всю необхідну допомогу і допоможе в підготовці документів для страхової виплати.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 367 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz