Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Дистрибуція і торгівля » 2019 » Червень » 20 » Сервіс Zakaz.ua запустив доставку продуктів з гіпермаркету Ашан в Одесі

Розміщення новин компаній

Сервіс Zakaz.ua запустив доставку продуктів з гіпермаркету Ашан в Одесі

На Auchan.zakaz.ua в Одесі можна замовити більш ніж 20 000 товарів онлайн

З 12 червня для жителів Одеси з'явилася можливість замовлення продуктів із мережі гіпермаркетів Ашан через сервіс Zakaz.ua. Одеса стала четвертим містом після Києва, Львова та Дніпра, в якому можна замовити з доставкою не тільки продовольчі товари, але й непродуктову групу: товари для літнього відпочинку, іграшки, домашній текстиль, канцтовари та ін. Загальна кількість SKU у курортному місті склала більш ніж 20 000 найменувань.

Стандартна вартість доставки у межах міста - від 49 грн загальною вагою до 30 кг. Доставка у передмістя (Таїрове, Усатове, Нерубайське, Велика Балка, Корсунці, Ілічанка, Червоносілка й Олександрівка) стартує від 69 грн.
Але для нових клієнтів Zakaz.ua та Ашан обіцяють безкоштовну доставку на перші 2 замовлення, незалежно від зони.

На Auchan.zakaz.ua в Одесі доставка до дверей здійснюється у межах 3-годинних слотів з 10:00 до 22:00. Для доставки день-у-день в межах міста замовлення можна оформити до 16:00.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 515 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz