Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2018 » Травень » 8 » «СЛУХ» іде: Concert.ua та Muzmapa.in.ua запустили новий онлайн-журнал

Розміщення новин компаній

«СЛУХ» іде: Concert.ua та Muzmapa.in.ua запустили новий онлайн-журнал

7 травня 2018 року квитковий сервіс Concert.ua та інтернет-видання про музичну індустрію в Україні Muzmapa.in.ua запустили новий онлайн-журнал «СЛУХ». «СЛУХ» стане зручною платформою, де український читач зможе з текстів і відеороликів першим дізнаватися неприкриту правду про життя українських та зарубіжних знаменитостей.

Онлайн-журнал «СЛУХ» – це перша сторінка співпраці Concert.ua та Muzmapa.in.ua. Це втілення бажання творців ділитися з українським читачем усім спектром емоцій та таємницями музичного закулісся і бажання аудиторії бути в курсі трендів світу, що змінюється.

Основна мета нового онлайн-видання – створення абсолютно нового, нешаблонного та свіжого формату подачі новин музичної індустрії, формування нової культури сприйняття інформації та можливості дискусій поколінь і смаків. «СЛУХ» – це майданчик, де команда Concert.ua і редакція Muzmapa.in.ua збере унікальний контент: гучні плейлисти, аналітичні статті та матеріали про сучасних артистів та актуальні концерти.

Дмитро Чінь, маркетинг-директор Concert.ua:
«Український читач втомився від тонни рецензій популярних альбомів та анонсів заходів. Сучасна аудиторія давно виросла з цього формату. Тепер вона хоче отримувати не тільки новини зі світу українського та закордонного шоу-бізнесу, а й стати частиною соціокультурного явища «музичний світ». Створення «СЛУХу» – це наша відповідь на запит українських читачів, бажання наблизити аудиторію до зірок і подарувати новий спосіб спілкування та взаємодії з улюбленими артистами: через чесні та відкриті тексти і відео, а також «живі» і відверті історії з життя музикантів».

Максим Сердюк, головний редактор Muzmapa.in.ua:
«Прийшов час, коли сухі тексти і тисячі одноманітних фотографій артистів вже нікому не потрібні. Українські музичні медіа не завжди можуть запропонувати те, що потрібно і артистам, і організаторам, і читачам – нову емоцію, новий досвід і новий погляд на все, що на слуху прямо зараз. По-справжньому розважальний і аналітичний контент – це скоріше розкіш, ніж константа. І ми плануємо кардинально змінити цю ситуацію. «СЛУХ» – це не нудне оповідання, а яскраві історії та постійний драйв».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 720 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz