Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2022 » Січень » 28 » Специфіка залізничних перевезень

Розміщення новин компаній

Специфіка залізничних перевезень

Як безпечно і оперативно перевезти великі партії товару? Залізничні вантажні перевезення - оптимальний спосіб доставки насипних, наливних і навіть небезпечних вантажів.

Переваги залізничних перевезень цілком очевидні - висока вантажопідйомність і відповідні умови, тара для різних типів товару. Залізничні склади дозволяють перевозити великовагові, негабаритні вантажі на далекі відстані. Пісок, щебінь, вугілля, паливо, ліс - лише малий список партій, які доставляють.

Залізничний транспорт бере участь і в мультимодальних маршрутах. Це коли для доставки товару до кінцевого пункту використовується 2-3 види транспорту. Наприклад, велика партія товару прибуває в портове місто. А далі, вантаж слідує залізничним транспортом.

Читати далі ...

___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 786 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz