Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Послуги » 2020 » Лютий » 24 » Спортивний канал «Футбол 3» відразу виправдав сподівання вболівальників - абонентів ВОЛЯ

Розміщення новин компаній

Спортивний канал «Футбол 3» відразу виправдав сподівання вболівальників - абонентів ВОЛЯ

На минулому тижні ВОЛЯ розпочала ретранслювати новий спортивний телеканал "Футбол 3". І вже сьогодні можна поділитися враженнями абонентів провайдера від запуску каналу. Зокрема доступні результати дослідження уподобань абонентів - футбольних уболівальників щодо ліг та чемпіонатів країн.

З 10 лютого новий канал «Футбол 3» став доступним для перегляду всім абонентам ВОЛЯ. А HD-версія телеканалу включена в усі тарифні плани цифрового та інтерактивного телебачення.

Телеканал одразу виправдав очікування шанувальників футболу. «Щиро дякую вам, - пише Гліб, абонент із Запоріжжя. «Я фанат «Роми» і раніше часто їздив до Риму на домашні матчі клубу, - ділиться Євген з Харкова. - Але не завжди виходило виїхати. Тепер, завдяки новому каналу, нічого не пропущу». Задоволений і Максим із Києва - фанат мадридського «Реалу». Тепер можна гарантовано побачити всі ігри лідера іспанської першості.
«Ніша спортивного телебачення значно відрізняється від загального телеринку. Це більш вузька, але більш лояльна і вимоглива аудиторія. Кожен день потреби телеглядачів у різноманітному і якісному спортивному контенті зростають.

Ми вивчили уподобання абонентів - футбольних уболівальників і отримали цікаві результати по чемпіонатах країн. Прем'єр-ліга (Англія) - цікава 73% опитаних абонентів, Ла Ліга (Іспанія) - 52%, Серія А (Італія) - 46%, Бундесліга (Німеччина) - 39%, Ліга 1 (Франція) - 17%. Дуже велика зацікавленість матчами Ліги Націй - 61% опитаних абонентів», - розповіла Сандра Крауіня, СМО ВОЛЯ.

Цікаво, що уподобання українських фанатів багато в чому збігаються з уподобаннями їхніх європейських "колег". За опитуваннями УЄФА, найбільшим попитом в Європі користуються Прем'єр-ліга, Бундесліга, Серія А і Ла Ліга.
«Виявилося, що українці уболівають за ті ж самі команди, що й європейські фани, а потенційну аудиторію глядачів каналу ми оцінюємо в 80 тисяч людей», - підсумувала Сандра.

Кожен десятий абонент компанії дивиться спортивні програми. Спортивне меню ВОЛІ найбагатше серед українських провайдерів. Для уболівальників популярних Євро Ліг, таких як Бундесліга, є Eurosport 1/2. Setanta Sports буде цікавий любителям англійської та шотландської Прем'єр-Ліг в Україні, а також шанувальникам NBA, NHL, Формули 1 і UFC.

Але все ж 70% телеглядачів надають перевагу футболу. І тепер вони можуть дивитися програми всіх трьох телеканалів «Футбол».
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 370 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz